Weboplossingen

Socialmedia, high-end transitions, CMS

  • Social media interaction
  • High-end transitions
  • CMS koppeling

Interactie en content on demand is op internet heel belangrijk geworden. Gebruiksvriendelijkheid, heldere digitale content en inzet van verschillende communicatiemiddelen zijn van levensbelang voor het goed uitlichten van een onderwerp. Wij maken al jaren de beste websites voor een grote diversiteit aan klanten. Altijd met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en met inzet  van onze brede video- en 3D expertise. Interactiviteit in combinatie met video en 3D zorgen voor een sneller inzicht bij de gebruiker.

Ontwerpondersteuning

3D visualisatie

3D visualisatie kan in ontwerpprocessen goede ondersteuning bieden. Door ideeën driedimensionaal in beeld te brengen krijgt de gebruiker direct inzicht in wat er is bedacht. Wij werken vanuit schetsen, foto's of modellen. In de loop van het proces kan de productie van de 3D-visualisatie steeds verder worden uitgebreid en aangepast. Iets vernieuwends realiseren dat in de smaak valt is niet 'makkelijk' te noemen. Daarom is een juiste bereiding zo belangrijk. Wij denken altijd mee zodat u nooit alleen in de keuken staat.

Audiovisueel

Films en (3D) animatie

Fim in combinatie met 2D en 3D animatie wordt gebruikt in commercials, film, reclame, vastgoed-presentaties en architectuurvisualisaties. Wij hebben uitgebreide ervaring in locatie-, studio- en greenscreen-shoots. Met ons grote arsenaal aan technische knowhow en professionele apparatuur zijn wij in staat om uw ideeën smaakvol in beeld te brengen.

Interactiviteit

Interactieve informatievoorzieningen

Van lineaire routes door een gebouw tot en met compleet interactieve modellen, films en games waar de bezoeker zelf keuzes maakt. Het voordeel van gebruikers die zelf keuzes maken is dat anderen er van kunnen leren. Informatievoorziening is de nieuwe revolutie. Van de Google zoekmachine tot configurators/vergelijkers, webwinkels en producttours. De juiste samenstelling en verhouding van interactieve ingrediënten maakt van incidentele gebruikers vaste klanten... Het bereiken  van uw marketingdoel gaat zo veel sneller!

Werkwijze

Elke klus zijn eigen kleur

  • Klantspecifiek opgesteld marketingplan
  • Preproductie-productie-postproductie
  • Intensieve projectbegeleiding

We zullen u hier niet precies gaan uitleggen hoe we programmeren, of met wat voor projectmanagementmethodieken we werken. Wat belangrijk is, is dat oplossingen vinden niet alleen een creatieve aangelegenheid is. Functionele kennis en ervaring in marketing en techniek vormen het andere deel van de balans. We maken deel uit van de slimste regio van de wereld en durven te zeggen dat we daar aan bijdragen!

Verwachting

IngredientMedia legt de lat hoog

Ingredientmedia streeft er altijd naar verwachtingen te overtreffen, optimaal te presteren en altijd binnen budget en deadlines te blijven. Onze klanten verwachten van ons dat we op de hoogte zijn van de beste technieken en deze dan ook voor hen slim toepassen. Voorop lopen in innovatie betekent dat we op dit moment kunnen leveren binnen de verwachting van morgen...
 
"The greatest danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it."
— Michelangelo